Dagelijks schoonmaakonderhoud

Dagelijks Schoonmaakonderhoud

Kwaliteit is belangrijk bij Van Ekeris Schoonmakers

Dagelijks schoonmaakonderhoud

Bij Van Ekeris Schoonmakers spreken we graag over schoonmaakonderhoud.

Schoonmaakonderhoud kan door ons dagelijks worden uitgevoerd maar schoonmaakonderhoud kan ook periodiek ingepland worden. Eén keer per maand of kwartaal bijvoorbeeld. In elk geval op het tijdstip dat u het beste uitkomt.

We zijn trots op de hoge kwaliteit die we leveren en op onze medewerkers die vaak al lang bij ons in dienst zijn en zich sterk betrokken voelen bij het werk. We koesteren de goede communicatie tussen directie, opdrachtgevers, rayonleiders en schoonmaakmedewerkers om klachten vóór te zijn.

En reageren altijd snel als er wensen of vragen zijn. We zijn dan ook niet voor niets al meer dan 50 jaar dé partner in schoonmaakonderhoud voor bedrijven, horecaondernemingen, overheidsinstellingen, onderwijsinstituten en woningbouwverenigingen in de noordelijke Randstad. Opdrachtgevers die vaak al tientallen jaren op ons vertrouwen.

Van Ekeris zorgt er voor dat toiletten echt hygiënisch schoon zijn. Dat vloeren zonder vuil en prullenmanden geleegd zijn. Dat de bureaubladen zijn schoongemaakt en een pantry weer netjes is.

Laat het schoonmaakonderhoud maar aan Van Ekeris over.

Dagelijks schoonmaakonderhoud

Dagelijks schoonmaakonderhoud

Van Ekeris schoonmakers zijn met dagelijks schoonmaakonderhoud niet te overtreffen. Door een goede communicatie, vaste afspraken en juiste planning komt u nooit voor verrassingen te staan.

Schoonmaakbedrijf Bussum – Schoonmaakbedrijf Gooise Meren – Schoonmaakbedrijf Amsterdam – Schoonmaakbedrijf Utrecht – Schoonmaakbedrijf het Gooi

Bel direct