KWF

KWF Zakenvriend

Van Ekeris Schoonmakers strijdt tegen kanker als KWF Zakenvriend.

KWF Zakenvriend

Velen van ons kennen persoonlijk mensen die ziek zijn en tegen kanker vechten.  Een familielid, een goede vriend, een collega of  die aardige zakenrelatie. Dat is niet verwonderlijk als je weet dat jaarlijks 91.000 mensen de diagnose kanker krijgen. Dat zijn 10 mensen per uur… en dus veel te veel.  Ook in onze onderneming vechten/vochten medewerkers tegen deze ziekte en daarom heeft Van Ekeris Schoonmakers besloten  tegen deze ziekte in actie te komen en te ondernemen tegen kanker.  Dit doen wij sinds kort als KWF Zakenvriend.

Van Ekeris Schoonmakers BV

KWF Fellows

Met een vast maandelijks bedrag  sponsoren  wij, Van Ekeris Schoonmakers BV,  als KWF Zakenvriend  wetenschappelijk kankeronderzoek en de ontwikkeling van KWF-fellows.  Mede door onze steun kunnen deze  jonge, talentvolle onderzoekers ervaring opdoen in wetenschappelijk kankeronderzoek en/of de specialistische behandeling van kanker. Deze toptalenten in kankeronderzoek blijken een  bijzonder goede investering: veel oud-fellows bekleden nu topposities binnen het kankeronderzoek.

zakenvriend van KWF

KWF Zakenvriend

Wilt u meer weten over dit initiatief of onderzoek naar kanker? Kijkt u dan op deze website.

Van Ekeris Schoonmakers Bussum – Naarden – Het Gooi – Gooise Meren – Randstad – Amsterdam – Utrecht – Rotterdam – Arnhem – Den Bosch – Breda

Bel direct