Schoonmaakbedrijf

Kwaliteit

Kwaliteit is belangrijk bij Van Ekeris Schoonmakers

Kwaliteit

Schoonmaakonderhoud is mensenwerk. Bij Van Ekeris zijn we dan ook trots op de lange dienstverbanden van veel van onze medewerkers. Want daarmee zijn we in staat om u kwaliteit en continuïteit te bieden.

Vast aanspreekpunt

Bij Van Ekeris zijn de rayonleiders uw eerste aanspreekpunt. Maar dan moet er natuurlijk wel regelmatig contact zijn. Daarom komt onze rayonleider, of één van de directieleden, minimaal één keer per week bij u langs.

Schoonmakend Nederland
zakenvriend van KWF

Kwaliteit en milieu

De schoonmaakmedewerkers van Ekeris schoonmakers werken met middelen en materialen die het milieu zo min mogelijk belasten en zonder dat dit ten koste gaat van de door ons geboden kwaliteit.

Kwaliteitscontroles & Milieu

Met metingen controleren we of de werkzaamheden voldoen aan de kwaliteit die is afgesproken. De frequentie van de kwaliteitscontroles is afhankelijk van uw behoefte en stellen we dan ook in overleg vast. De schoonmaakmedewerkers van Ekeris werken met middelen en materialen die het milieu zo min mogelijk belasten.

Vastgoedbeheer Bussum – Naarden – Hilversum – Het Gooi – Gooise Meren – Randstad – Amsterdam – Utrecht – Arnhem – Rotterdam – Breda

SCHOONMAAK

HET WAPEN TIJDENS EN NA CORONA!

U wilt toch ook dat uw personeel weer veilig en met een lach op kantoor kan werken?

Gelukkig worden we steeds bewuster van hygiëne.

Zeker sinds de uitbraak het coronavirus (COVID-19). Goede hygiëne- en schoonmaakdiensten zijn een essentieel onderdeel in de bestrijding van het virus.

Voor meer informatie kunt u ons bellen via 035-6913972 of ons contactformulier invullen, wij bellen u dan nog dezelfde dag!

Klik hier voor meer informatie over Schoonmaak & Corona.

 

Bel direct
DutchEnglish