Hospitality
Note

Voor goede en zeer betaalbare handschoenen, handgel, mooie desinfectie zuilen etc. bent u bij ons aan het goede adres!

Hospitality in de schoonmaak

Hospitality – Meerwaarde op de werkvloer

Hospitality

In de schoonmaak begint het begrip Hospitality steeds meer te landen. Gastvrijheid is een meerwaarde op de werkvloer. De achtergrond is eenvoudig. Niet bij iedereen zit gastvrijheid in de genen. Het gaat over wezenlijke vragen.

Die vragen stellen wij bij van Ekeris ook aan onze schoonmakers. Hoe ontvang je thuis je gasten? Hoe wil je in een restaurant worden bediend? Ik serveer koffie, thee en gebak, is vaak het antwoord. Of: ik wil dat men vriendelijk is en dat de service goed is. Daarmee komt er meer duidelijkheid over wat gastvrijheid nu eigenlijk is. Wie doorvraagt, komt op gasten zich thuis laten voelen. Dat is dan ook meteen de omschrijving van hospitality in schoonmaak.

Hospitality

Waardering van schoonmaak

Onderzoeken wijzen het uit: een schone werkomgeving leidt tot meer arbeidsproductiviteit en een prettige werksfeer.  Een schoon kantoor is dus belangrijk.

Bewustwording van de medewerkers over de schone werkomgeving kan bereikt worden door de schoonmaak zichtbaar te maken. Deze zichtbaarheid wordt gecreëerd door de schoonmaker zelf! Wanneer de schoonmaker een positieve uitstraling heeft, goedemorgen zegt en proactief meedenkt met de werknemer, wordt de schoonmaak op een positieve manier nog zichtbaarder. Dit verhoogt één op één de waardering van de schoonmaak en daarmee de sfeer en productiviteit.

Gastvrijheid op de werkvloer

Onze medewerkers een grote rol spelen in gastvrijheid.

Wat is het nut van het toepassen van hospitality in schoonmaak? De traditionele werkomgeving verandert. Flexibele werkplekken, flexibele werktijden en flexibele werkruimten zorgen ervoor dat schoonmaak steeds meer in het bijzijn van de werknemers plaatsvindt. De schoonmaker is zodoende zichtbaarder dan ooit. En dat stelt eisen aan zijn of haar sociale en verbale vermogens. Dat is hospitality in de schoonmaak volgens Van Ekeris Schoonmakers.

Van Ekeris Schoonmakers Gooisemeren

Vraag een offerte aan en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Om tot een goede offerte te komen maken wij meestal een afspraak. Zo kunnen wij alle wensen en behoeften in kaart brengen en aan de hand hiervan een offerte op maat overhandigen.

KWF Zakenvriend

Van Ekeris Schoonmakers Bussum – Naarden – Het Gooi – Gooise Meren – Randstad – Amsterdam – Utrecht – Rotterdam – Arnhem – Den Bosch – Breda

SCHOONMAAK

HET WAPEN TIJDENS EN NA CORONA!

U wilt toch ook dat uw personeel weer veilig en met een lach op kantoor kan werken?

Gelukkig worden we steeds bewuster van hygiëne.

Zeker sinds de uitbraak het coronavirus (COVID-19). Goede hygiëne- en schoonmaakdiensten zijn een essentieel onderdeel in de bestrijding van het virus.

Voor meer informatie kunt u ons bellen via 035-6913972 of ons contactformulier invullen, wij bellen u dan nog dezelfde dag!

Klik hier voor meer informatie over Schoonmaak & Corona.

 

DutchEnglish
Bel direct