Schoonmaakbedrijf
Gevelreiniging
Glasbewassing
Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Schoonmakend Nederland

Het OSB Keurmerk; een kwaliteitsstempel.

Het Schoonmakend Nederland Keurmerk

De schoonmaaksector heeft de afgelopen jaren veel ontwikkelingen meegemaakt. Voorbeelden hiervan zijn de verharding van de marktverhoudingen door teruglopende schoonmaakbudgetten, scherpe prijsconcurrentie en kortlopende contracten. Veel partijen spelen hierbij een rol, waaronder opdrachtgevers en makelaars.

Schoonmakend Nederland vindt echter dat schoonmaakbedrijven zelf een leidende rol moeten pakken. Het stellen van gerichte eisen aan de leden van Schoonmakend Nederland is een belangrijke eerste stap om meer transparantie te brengen, in de sector èn de markt. Daarnaast ook om verantwoordelijkheid te nemen voor de ontwikkeling van duurzame marktcondities. Juist daarom is het Schoonmakend Nederland keurmerk nodig: het OSB Keurmerk.

Schoonmakend Nederland

Milieuvriendelijk

De schoonmaaksector heeft zijn eigen keurmerk: het OSB Keurmerk van Schoonmakend Nederland. Wie het keurmerk wil voeren, is verplicht de financiële en personele administratie op orde te hebben, de CAO toe te passen, de schoonmaakwerkzaamheden conform afspraak uit te voeren en bij te dragen aan een duurzame marktwerking.

Het OSB keurmerk is een belangrijke graadmeter voor kwaliteit voor opdrachtgevers. Alleen leden mogen met het speciale OSB keurmerk logo voeren en ermee naar buiten treden. Bijvoorbeeld op hun briefpapier of als sticker op het raam van de vestiging. Het OSB Keurmerk stelt eisen aan schoonmaak- en glazenwassersbedrijven die lid zijn van Schoonmakend Nederland.

zakenvriend van KWF

Van Ekeris Schoonmakers BV heeft als schoonmaakbedrijf een certificaat van het OSB Keurmerk.

Van Ekeris Schoonmakers Gooisemeren

Vraag een offerte aan en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Om tot een goede offerte te komen maken wij meestal een afspraak. Zo kunnen wij alle wensen en behoeften in kaart brengen en aan de hand hiervan een offerte op maat overhandigen.

NEN 4400-1 van Register Normering Arbeid

Van Ekeris Schoonmakers BV voldoet aan de normen van NEN 4400-1.
Het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA) is het keurmerk voor alle uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk.Het keurmerk is gebaseerd op NEN 4400-1 en NEN 4400-2, Dé Norm van de Stichting Normering Arbeid.

Ondernemingen met het SNA-keurmerk zijn beoordeeld op hun verplichtingen uit arbeid, te weten:

  • De identificatie van de onderneming;
  • De aangifte en afdracht van verschuldigde loonheffingen en omzetbelasting;
  • Loonbetaling niet in strijd met de Wet minimumloon (Wml);
  • Het uitvoeren van identiteitscontrole en controle op het gerechtigd zijn tot het verrichten van arbeid in Nederland;
  • Het voorkomen van risico’s op aansprakelijkstelling en boetes voortvloeiend uit in- en doorlenen of uitbesteden van werk.
Schoonmaken bedrijf

Van Ekeris Schoonmakers Bussum – Naarden – Het Gooi – Gooise Meren – Randstad – Amsterdam – Utrecht – Rotterdam – Arnhem – Den Bosch – Breda

Bel direct