Dagelijks schoonmaakonderhoud

Schoonmaakonderhoud

Kwaliteit is belangrijk bij Van Ekeris Schoonmakers

Kwaliteit

Bij Van Ekeris Schoonmakers spreken we graag over schoonmaakonderhoud.

Schoonmaakonderhoud kan door ons periodiek worden uitgevoerd en kan dan ook periodiek ingepland worden op het tijdstip dat u het beste uitkomt. Eén keer per maand of kwartaal bijvoorbeeld.

We zijn trots op de hoge kwaliteit die we leveren en op onze medewerkers die vaak al lang bij ons in dienst zijn en zich sterk betrokken voelen bij het werk. We koesteren de goede communicatie tussen directie, opdrachtgevers, rayonleiders en schoonmaakmedewerkers om klachten vóór te zijn.

En reageren altijd snel als er wensen of vragen zijn. We zijn dan ook niet voor niets al meer dan 50 jaar dé partner in schoonmaakonderhoud voor bedrijven, horecaondernemingen, overheidsinstellingen, onderwijsinstituten en woningbouwverenigingen in de noordelijke Randstad. Opdrachtgevers die vaak al tientallen jaren op ons vertrouwen.

Van Ekeris zorgt er voor dat toiletten echt hygiënisch schoon zijn. Dat vloeren zonder vuil en prullenmanden geleegd zijn. Dat de bureaubladen zijn schoongemaakt en een pantry weer netjes is.

Laat het schoonmaakonderhoud maar aan Van Ekeris Schoonmakers over.

Dagelijks schoonmaakonderhoud

Schoonmaakonderhoud

Van Ekeris schoonmakers zijn met schoonmaakonderhoud niet te overtreffen. Door een goede communicatie, vaste afspraken en juiste planning komt u nooit voor verrassingen te staan.

Schoonmaakbedrijf Bussum – Schoonmaakbedrijf Gooise Meren – Schoonmaakbedrijf Amsterdam – Schoonmaakbedrijf Utrecht – Schoonmaakbedrijf het Gooi

Schoonmaken scholen

17 maart 2020

Verklaring: schoonmaak is onderdeel van de cruciale beroepen

De Rijksoverheid verklaart dat schoonmaak onderdeel is van de cruciale
beroepsgroepen.

Op haar website stelt de Rijksoverheid het volgende:
“De lijst van cruciale beroepsgroepen is niet alomvattend. Wel geeft de lijst inzicht in de belangrijkste beroepen die de samenleving draaiend houden. Ook mensen met een onmisbare facilitaire of ondersteunende functie (denk aan schoonmaak, beveiliging, ICT) vervullen voor een van deze cruciale beroepsgroepen, kunnen hun kinderen naar denoodopvang brengen.” 1

De schoonmaaksector is daarmee dus wel degelijk een onmisbaar onderdeel van de vitale processen. Dit ondanks dat schoonmaak niet expliciet is toegevoegd aan de lijst van cruciale beroepen. De schoonmaaksector heeft een breed werkpakket als reguliere- en specialistische reiniging -calamiteiten en reconditionering- in vitale sectoren als de zorg, vervoer, onderwijs, kinderopvang, voedingsmiddelenindustrie etc.

Dit heeft tot gevolg dat:
– Schoonmakers (ten minste 1 van de ouders in een vitaal beroep) recht hebben om zo nodig gebruik te maken van nood(kinder)opvang. Deze opvang moet beschikbaar zijn zodat de schoonmakers aan het werk kunnen blijven.
– In geval van schaarste schoonmakers ook voorrang dienen te krijgen bij de
beschikbaarstelling van persoonlijke beschermingsmiddelen tegen het
coronavirus.

Evenals Minister President Rutte in zijn toespraak op 16 maart jl. roept OSB iedereen op om in deze tijd van crisis “ruimte en vertrouwen te geven aan al die mensen die onder hectische omstandigheden dag en nacht bezig zijn anderen te helpen en het virus onder controle te houden. Schoonmakers, verpleegkundigen en artsen in de ziekenhuizen en de ouderenzorg, huisartsen en GGD-medewerkers, politieagenten, ambulancepersoneel en alle andere hulpverleners.”

Piet Adema,
Voorzitter OSB

1 Zie https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/veelgestelde-vragen-over-coronavirus-en-kinderopvang

Bel direct
DutchEnglish