Dagelijks schoonmaakonderhoud

Schoonmaakonderhoud

Kwaliteit is belangrijk bij Van Ekeris Schoonmakers

Kwaliteit

Bij Van Ekeris Schoonmakers spreken we graag over schoonmaakonderhoud.

Schoonmaakonderhoud kan door ons periodiek worden uitgevoerd en kan dan ook periodiek ingepland worden op het tijdstip dat u het beste uitkomt. Eén keer per maand of kwartaal bijvoorbeeld.

We zijn trots op de hoge kwaliteit die we leveren en op onze medewerkers die vaak al lang bij ons in dienst zijn en zich sterk betrokken voelen bij het werk. We koesteren de goede communicatie tussen directie, opdrachtgevers, rayonleiders en schoonmaakmedewerkers om klachten vóór te zijn.

En reageren altijd snel als er wensen of vragen zijn. We zijn dan ook niet voor niets al meer dan 50 jaar dé partner in schoonmaakonderhoud voor bedrijven, horecaondernemingen, overheidsinstellingen, onderwijsinstituten en woningbouwverenigingen in de noordelijke Randstad. Opdrachtgevers die vaak al tientallen jaren op ons vertrouwen.

Van Ekeris zorgt ervoor dat toiletten echt hygiënisch schoon zijn. Dat vloeren vrij zijn van vuil en alle prullenmanden zijn geleegd. Dat de bureaubladen zijn schoongemaakt en een pantry weer netjes is.

Laat het schoonmaakonderhoud maar aan Van Ekeris Schoonmakers over.

Schoonmaakplan - Dagelijks schoonmaakonderhoud

Schoonmaakonderhoud

Van Ekeris schoonmakers zijn met schoonmaakonderhoud niet te overtreffen. Door een goede communicatie, vaste afspraken en juiste planning komt u nooit voor verrassingen te staan.

Schoonmaakbedrijf Bussum – Schoonmaakbedrijf Gooise Meren – Schoonmaakbedrijf Amsterdam – Schoonmaakbedrijf Utrecht – Schoonmaakbedrijf het Gooi

Bel direct