Interne verhuizingen

Interne verhuizingen

Ervaar onze professionaliteit

Interne verhuizingen

Van Ekeris Schoonmakers kan u ook bijstaan bij het uitvoeren van interne verhuizingen, inclusief het plaatsen of verplaatsen van scheidingswanden en het aanpassen of vervangen van systeemplafonds. We leveren en leggen zelfs vloerbedekking tegen een concurrerend tarief.

Interne verhuizingen

Sanitaire voorzieningen

We leveren diverse sanitaire artikelen zoals zeep, handdoek- en luchtverfrissings-automaten en alle verbruiksartikelen. Ook schoonloopmatten en dames hygiëne boxen worden door ons geleverd.

Interne verhuizingen

Buitenonderhoud

Bij interne verhuizingen wordt het wel eens vergeten maar Van Ekeris Schoonmakers verwijdert ook het afval. Ook het tuinonderhoud kan door ons worden uitgevoerd.

Interne verhuizingen

Als u gebruik wilt maken van onze jarenlange ervaring met interne verhuizingen kunt u ons bellen of mailen. U kunt dan direct ervaren hoe professioneel wij zijn.

Vraag een offerte aan en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Om tot een goede offerte te komen maken wij meestal een afspraak. Zo kunnen wij alle wensen en behoeften in kaart brengen en aan de hand hiervan een offerte op maat overhandigen.

Interne verhuizingen  Bussum – Naarden – Hilversum – Het Gooi – Gooise Meren – Randstad – Amsterdam – Utrecht – Arnhem – Rotterdam – Breda – Den Bosch

SCHOONMAAK

HET WAPEN TIJDENS EN NA CORONA!

U wilt toch ook dat uw personeel weer veilig en met een lach op kantoor kan werken?

Gelukkig worden we steeds bewuster van hygiëne.

Zeker sinds de uitbraak het coronavirus (COVID-19). Goede hygiëne- en schoonmaakdiensten zijn een essentieel onderdeel in de bestrijding van het virus.

Voor meer informatie kunt u ons bellen via 035-6913972 of ons contactformulier invullen, wij bellen u dan nog dezelfde dag!

Klik hier voor meer informatie over Schoonmaak & Corona.

 

Bel direct
DutchEnglish