Gevelreiniging

Gevelreiniging

Met hoge technische middelen en materialen

Gevelreiniging

Weersinvloeden, mossen, schimmels en regenwater vormen een continue bedreiging van gevels en kozijnen. Maar ook graffiti kan uw gevel ontsieren.

Met hoge technische middelen en materialen zorgt van Ekeris schoonmakers voor het verwijderen van vuil, aanslag en graffiti van de gevels, gevelbekleding en kozijnen. Tenslotte is een gevel één van de belangrijkste onderdelen van het aangezicht van uw object.

Gevelreiniging Bussum

Milieuvriendelijk

Van Ekeris Schoonmakers zorgt ervoor dat de werkzaamheden op kwaliteit en op een milieuvriendelijke manier met milieu vriendelijke middelen wordt uitgevoerd en opgeleverd.

Voor het reinigen van stenen-, kunststof- en metalen gevels en verwijderen van graffiti zijn verschillende technieken beschikbaar zoals stoom reiniging met hoge druk, stralen, renovatie of chemische reiniging.

Gevelreiniging

Van Ekeris schoonmakers zijn met gevelreiniging niet te overtreffen. Door een goede communicatie, vaste afspraken en juiste planning komt u nooit voor verrassingen te staan.

Vraag een offerte aan en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Om tot een goede offerte te komen maken wij meestal een afspraak. Zo kunnen wij alle wensen en behoeften in kaart brengen en aan de hand hiervan een offerte op maat overhandigen.

Van Ekeris Schoonmakers Gooisemeren

Gevelreiniging Bussum – Naarden – Muiden – Gooise Meren – Diemen – Weesp – Randstad – Amsterdam – Utrecht – Rotterdam – Arnhem – Den Bosch – Breda – Het Gooi

Schoonmaken scholen

17 maart 2020

Verklaring: schoonmaak is onderdeel van de cruciale beroepen

De Rijksoverheid verklaart dat schoonmaak onderdeel is van de cruciale
beroepsgroepen.

Op haar website stelt de Rijksoverheid het volgende:
“De lijst van cruciale beroepsgroepen is niet alomvattend. Wel geeft de lijst inzicht in de belangrijkste beroepen die de samenleving draaiend houden. Ook mensen met een onmisbare facilitaire of ondersteunende functie (denk aan schoonmaak, beveiliging, ICT) vervullen voor een van deze cruciale beroepsgroepen, kunnen hun kinderen naar denoodopvang brengen.” 1

De schoonmaaksector is daarmee dus wel degelijk een onmisbaar onderdeel van de vitale processen. Dit ondanks dat schoonmaak niet expliciet is toegevoegd aan de lijst van cruciale beroepen. De schoonmaaksector heeft een breed werkpakket als reguliere- en specialistische reiniging -calamiteiten en reconditionering- in vitale sectoren als de zorg, vervoer, onderwijs, kinderopvang, voedingsmiddelenindustrie etc.

Dit heeft tot gevolg dat:
– Schoonmakers (ten minste 1 van de ouders in een vitaal beroep) recht hebben om zo nodig gebruik te maken van nood(kinder)opvang. Deze opvang moet beschikbaar zijn zodat de schoonmakers aan het werk kunnen blijven.
– In geval van schaarste schoonmakers ook voorrang dienen te krijgen bij de
beschikbaarstelling van persoonlijke beschermingsmiddelen tegen het
coronavirus.

Evenals Minister President Rutte in zijn toespraak op 16 maart jl. roept OSB iedereen op om in deze tijd van crisis “ruimte en vertrouwen te geven aan al die mensen die onder hectische omstandigheden dag en nacht bezig zijn anderen te helpen en het virus onder controle te houden. Schoonmakers, verpleegkundigen en artsen in de ziekenhuizen en de ouderenzorg, huisartsen en GGD-medewerkers, politieagenten, ambulancepersoneel en alle andere hulpverleners.”

Piet Adema,
Voorzitter OSB

1 Zie https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/veelgestelde-vragen-over-coronavirus-en-kinderopvang

Bel direct
DutchEnglish