Gevelreiniging

Gevelreiniging

Met hoge technische middelen en materialen

Gevelreiniging

Weersinvloeden, mossen, schimmels en regenwater vormen een continue bedreiging van gevels en kozijnen. Maar ook graffiti kan uw gevel ontsieren.

Met specialistische middelen en materialen zorgt Van Ekeris Schoonmakers voor het verwijderen van vuil, aanslag en graffiti van de gevels, gevelbekleding en kozijnen. Tenslotte is een gevel één van de belangrijkste onderdelen van het aangezicht van uw object.

Gevelreiniging Bussum

Milieuvriendelijk

Van Ekeris Schoonmakers zorgt ervoor dat de werkzaamheden op kwaliteit en op een milieuvriendelijke manier met milieuvriendelijke middelen worden uitgevoerd en opgeleverd.

Voor het reinigen van stenen-, kunststof- en metalen gevels en het verwijderen van graffiti zijn verschillende technieken beschikbaar zoals stoomreiniging met hoge druk, stralen, renovatie of chemische reiniging.

Gevelreiniging

Van Ekeris schoonmakers zijn met gevelreiniging niet te overtreffen. Door een goede communicatie, vaste afspraken en juiste planning komt u nooit voor verrassingen te staan.

Vraag een offerte aan en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Om tot een goede offerte te komen maken wij meestal een afspraak. Zo kunnen wij alle wensen en behoeften in kaart brengen en aan de hand hiervan een offerte op maat overhandigen.

Van Ekeris Schoonmakers Gooisemeren

Gevelreiniging Bussum – Naarden – Muiden – Gooise Meren – Diemen – Weesp – Randstad – Amsterdam – Utrecht – Rotterdam – Arnhem – Den Bosch – Breda – Het Gooi

Bel direct