Gevelreiniging

Graffiti laten verwijderen

Met milieuvriendelijke middelen en materialen

Graffiti

Graffiti kan uw gevel ontsieren.

Met specialistische middelen en materialen zorgt Van Ekeris Schoonmakers voor het verwijderen van graffiti (maar ook vuil en aanslag) van de gevels, gevelbekleding en kozijnen. Tenslotte is een gevel één van de belangrijkste onderdelen van het aangezicht van uw object.

Gevelreiniging Bussum

Milieuvriendelijk

Van Ekeris Schoonmakers zorgt ervoor dat de werkzaamheden op kwaliteit en op een milieuvriendelijke manier met milieu vriendelijke middelen wordt uitgevoerd en opgeleverd.

Voor het reinigen van stenen-, kunststof- en metalen gevels en graffiti verwijderen zijn verschillende technieken beschikbaar zoals stoom reiniging met hoge druk, stralen, renovatie of chemische reiniging.

Graffiti laten verwijderen

Van Ekeris schoonmakers zijn met gevelreiniging en het verwijderen van graffiti niet te overtreffen. Door een goede communicatie, vaste afspraken en juiste planning komt u nooit voor verrassingen te staan.

Vraag een offerte aan en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Om tot een goede offerte te komen maken wij meestal een afspraak. Zo kunnen wij alle wensen en behoeften in kaart brengen en aan de hand hiervan een offerte op maat overhandigen.

Graffiti verwijderen

Graffiti laten verwijderen in Bussum – Naarden – Muiden – Gooise Meren – Het Gooi – Almere – Hilversum – Amersfoort – Randstad – Amsterdam – Utrecht – Weesp

Bel direct