Glasbewassing

Glasbewassing

Geen tijd om de ramen te lappen? Van Ekeris Schoonmakers!

Glasbewassing

Niets zo vervelend als vuile ramen. Gelukkig zijn veel panden tegenwoordig zo gebouwd dat de ramen niet snel vuil worden. Maar het blijft nodig om de ramen meestal zo’n vier keer per jaar schoon te maken.

Specialistische reiniging

Milieuvriendelijk

Natuurlijk werken onze glazenwassers met telescoop bewassing, zodat er doorgaans geen hoogwerker hoeft te worden gehuurd. En gebruiken ze onthard water, zodat er geen strepen achterblijven op de ramen.

Glasbewassing +

Van Ekeris schoonmakers maken óók altijd de kozijnen schoon. Daarmee wordt algenaanslag voorkomen, dus uw schilderwerk gaat langer mee en blijft uw pand er representatief uitzien.

We wassen natuurlijk ook de ramen aan de binnenzijde. Nu er niet meer wordt gerookt in kantoren, is het doorgaans voldoende om de ramen aan de binnenkant twee keer per jaar te wassen. De glazenwassers reinigen dan natuurlijk ook al het separatieglas in uw pand.

Vraag een offerte aan en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Om tot een goede offerte te komen maken wij meestal een afspraak. Zo kunnen wij alle wensen en behoeften in kaart brengen en aan de hand hiervan een offerte op maat overhandigen.

Van Ekeris Schoonmakers Gooisemeren

Glasbewassing Bussum – Naarden – Het Gooi – Gooise Meren – Randstad – Amsterdam – Utrecht – Rotterdam – Arnhem – Den Bosch – Breda

Schoonmaken scholen

17 maart 2020

Verklaring: schoonmaak is onderdeel van de cruciale beroepen

De Rijksoverheid verklaart dat schoonmaak onderdeel is van de cruciale
beroepsgroepen.

Op haar website stelt de Rijksoverheid het volgende:
“De lijst van cruciale beroepsgroepen is niet alomvattend. Wel geeft de lijst inzicht in de belangrijkste beroepen die de samenleving draaiend houden. Ook mensen met een onmisbare facilitaire of ondersteunende functie (denk aan schoonmaak, beveiliging, ICT) vervullen voor een van deze cruciale beroepsgroepen, kunnen hun kinderen naar denoodopvang brengen.” 1

De schoonmaaksector is daarmee dus wel degelijk een onmisbaar onderdeel van de vitale processen. Dit ondanks dat schoonmaak niet expliciet is toegevoegd aan de lijst van cruciale beroepen. De schoonmaaksector heeft een breed werkpakket als reguliere- en specialistische reiniging -calamiteiten en reconditionering- in vitale sectoren als de zorg, vervoer, onderwijs, kinderopvang, voedingsmiddelenindustrie etc.

Dit heeft tot gevolg dat:
– Schoonmakers (ten minste 1 van de ouders in een vitaal beroep) recht hebben om zo nodig gebruik te maken van nood(kinder)opvang. Deze opvang moet beschikbaar zijn zodat de schoonmakers aan het werk kunnen blijven.
– In geval van schaarste schoonmakers ook voorrang dienen te krijgen bij de
beschikbaarstelling van persoonlijke beschermingsmiddelen tegen het
coronavirus.

Evenals Minister President Rutte in zijn toespraak op 16 maart jl. roept OSB iedereen op om in deze tijd van crisis “ruimte en vertrouwen te geven aan al die mensen die onder hectische omstandigheden dag en nacht bezig zijn anderen te helpen en het virus onder controle te houden. Schoonmakers, verpleegkundigen en artsen in de ziekenhuizen en de ouderenzorg, huisartsen en GGD-medewerkers, politieagenten, ambulancepersoneel en alle andere hulpverleners.”

Piet Adema,
Voorzitter OSB

1 Zie https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/veelgestelde-vragen-over-coronavirus-en-kinderopvang

Bel direct
DutchEnglish