Glasbewassing

Glasbewassing

Geen tijd om de ramen te lappen? Van Ekeris Schoonmakers!

Glasbewassing

Niets zo vervelend als vuile ramen. Gelukkig zijn veel panden tegenwoordig zo gebouwd dat de ramen niet snel vuil worden. Maar het blijft nodig om de ramen meestal zo’n vier keer per jaar schoon te maken.

Specialistische reiniging

Milieuvriendelijk

Natuurlijk werken onze glazenwassers met telescoop bewassing, zodat er doorgaans geen hoogwerker hoeft te worden gehuurd. En gebruiken ze onthard water, zodat er geen strepen achterblijven op de ramen.

Glasbewassing +

Van Ekeris schoonmakers maken óók altijd de kozijnen schoon. Daarmee wordt algenaanslag voorkomen, dus uw schilderwerk gaat langer mee en blijft uw pand er representatief uitzien.

We wassen natuurlijk ook de ramen aan de binnenzijde. Nu er niet meer wordt gerookt in kantoren, is het doorgaans voldoende om de ramen aan de binnenkant twee keer per jaar te wassen. De glazenwassers reinigen dan natuurlijk ook al het separatieglas in uw pand.

Vraag een offerte aan en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Om tot een goede offerte te komen maken wij meestal een afspraak. Zo kunnen wij alle wensen en behoeften in kaart brengen en aan de hand hiervan een offerte op maat overhandigen.

Van Ekeris Schoonmakers Gooisemeren

Glasbewassing Bussum – Naarden – Het Gooi – Gooise Meren – Randstad – Amsterdam – Utrecht – Rotterdam – Arnhem – Den Bosch – Breda

SCHOONMAAK

HET WAPEN TIJDENS EN NA CORONA!

U wilt toch ook dat uw personeel weer veilig en met een lach op kantoor kan werken?

Gelukkig worden we steeds bewuster van hygiëne.

Zeker sinds de uitbraak het coronavirus (COVID-19). Goede hygiëne- en schoonmaakdiensten zijn een essentieel onderdeel in de bestrijding van het virus.

Voor meer informatie kunt u ons bellen via 035-6913972 of ons contactformulier invullen, wij bellen u dan nog dezelfde dag!

Klik hier voor meer informatie over Schoonmaak & Corona.

 

Bel direct
DutchEnglish