Schoonmaakbedrijf
Gevelreiniging
Glasbewassing
Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Schoonmaken kantoren

Kantoren schoonmaken? Van Ekeris Schoonmakers!

Schoonmaken kantoren

Van Ekeris Schoonmakers voor het schoonmaken van uw kantoren; schoonmakers met meer dan 50 jaar ervaring, voorzien van het OSB-Keurmerk en voldoet aan de normen van NEN 4400-1.

Kwaliteit

We zijn trots op de hoge kwaliteit die we leveren en op de medewerkers die vaak al lang bij ons schoonmaakbedrijf in dienst zijn en zich sterk betrokken voelen bij het bedrijf en het werk.

Vraag een offerte aan en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Om tot een goede offerte te komen maken wij meestal een afspraak. Zo kunnen wij alle wensen en behoeften in kaart brengen en aan de hand hiervan een offerte op maat overhandigen.

Ervaring & Communicatie

Wij zijn als schoonmaakbedrijf niet voor niets al meer dan 50 jaar de partner in schoonmaakonderhoud voor bedrijven, horecaondernemingen, overheidsinstellingen, onderwijsinstituten en woningbouwverenigingen in de noordelijke Randstad.

Opdrachtgevers die vaak al tientallen jaren op ons vertrouwen.

We koesteren dan ook de goede communicatie tussen directie, opdrachtgevers, rayonleiders en schoonmaakmedewerkers om klachten vóór te zijn. Daarbij reageren wij altijd snel als er wensen of vragen zijn.

Schoonmaken bedrijf

Van Ekeris Kantoren Schoonmakers Bussum – Naarden – Het Gooi – Gooise Meren – Randstad – Amsterdam – Utrecht – Rotterdam – Arnhem – Den Bosch – Breda

Bel direct