Schoonmaakbedrijf Utrecht

Schoonmaakbedrijf Utrecht

Bij Van Ekeris Schoonmakers bent u verzekerd van kwaliteit

Schoonmaakbedrijf Utrecht

Schoonmaakbedrijf Utrecht gezocht en Van Ekeris Schoonmakers gevonden!

Wij zijn al meer dan 50 jaar dé partner in schoonmaakonderhoud voor bedrijven, horecaondernemingen, overheidsinstellingen, onderwijsinstituten en woningbouwverenigingen in de noordelijke Randstad. Opdrachtgevers die vaak al tientallen jaren op ons vertrouwen.

Ervaring

Als schoonmaakbedrijf beschikken wij over ervaren schoonmakers. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij u uitermate goed van dienst zijn. Wij weten wat een bedrijf van ons verwacht. Onze schoonmakers ook!

Constant blijven onze schoonmakers op de hoogte van de nieuwe technieken d.m.v. (bij)scholing en cursussen. Maak kennis met onze ervaring in de schoonmaak.

Schoonmaakbedrijf Utrecht

Schoonmaakonderhoud

Mensen voelen zich prettiger in uw pand als het schoon is. Als schoonmaakbedrijf weten wij dat regelmatig en goed schoonmaken er bovendien voor zorgt dat uw pand langer meegaat.

Bij Van Ekeris schoonmakers spreken we dan ook graag over schoonmaakonderhoud.

Kwaliteit

We zijn trots op de hoge kwaliteit die we leveren en op de medewerkers die vaak al lang bij ons schoonmaakbedrijf in dienst zijn en zich sterk betrokken voelen bij het bedrijf en het werk. Al meer dan 50 jaar is Van Ekeris Schoonmakers bezig met het verbeteren van haar kwaliteit.

Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit als het om onze schoonmaakdiensten, service en communicatie gaat.

Vraag een offerte aan en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Om tot een goede offerte te komen maken wij meestal een afspraak. Zo kunnen wij alle wensen en behoeften in kaart brengen en aan de hand hiervan een offerte op maat overhandigen.

Schoonmaakbedrijf Utrecht

Van Ekeris Schoonmakers is met schoonmaakonderhoud niet te overtreffen. Door een goede communicatie, vaste afspraken en juiste planning komt u nooit voor verrassingen te staan.

Dagelijks schoonmaakonderhoud

Schoonmaakbedrijf Utrecht voor schoonmaakonderhoud

Als schoonmaakbedrijf zijn wij vooral werkzaam in Utrecht, Amersfoort, Amsterdam, Haarlem, het Gooi, Gooise Meren en de Randstad.

Schoonmaakbedrijf Utrecht – Schoonmaakbedrijf Amersfoort – Schoonmaakbedrijf Gooise Meren – Schoonmaakbedrijf Bussum – Schoonmaakbedrijf Amsterdam – Schoonmaakbedrijf het Gooi – Schoonmaakbedrijf Randstad

Schoonmaken scholen

17 maart 2020

Verklaring: schoonmaak is onderdeel van de cruciale beroepen

De Rijksoverheid verklaart dat schoonmaak onderdeel is van de cruciale
beroepsgroepen.

Op haar website stelt de Rijksoverheid het volgende:
“De lijst van cruciale beroepsgroepen is niet alomvattend. Wel geeft de lijst inzicht in de belangrijkste beroepen die de samenleving draaiend houden. Ook mensen met een onmisbare facilitaire of ondersteunende functie (denk aan schoonmaak, beveiliging, ICT) vervullen voor een van deze cruciale beroepsgroepen, kunnen hun kinderen naar denoodopvang brengen.” 1

De schoonmaaksector is daarmee dus wel degelijk een onmisbaar onderdeel van de vitale processen. Dit ondanks dat schoonmaak niet expliciet is toegevoegd aan de lijst van cruciale beroepen. De schoonmaaksector heeft een breed werkpakket als reguliere- en specialistische reiniging -calamiteiten en reconditionering- in vitale sectoren als de zorg, vervoer, onderwijs, kinderopvang, voedingsmiddelenindustrie etc.

Dit heeft tot gevolg dat:
– Schoonmakers (ten minste 1 van de ouders in een vitaal beroep) recht hebben om zo nodig gebruik te maken van nood(kinder)opvang. Deze opvang moet beschikbaar zijn zodat de schoonmakers aan het werk kunnen blijven.
– In geval van schaarste schoonmakers ook voorrang dienen te krijgen bij de
beschikbaarstelling van persoonlijke beschermingsmiddelen tegen het
coronavirus.

Evenals Minister President Rutte in zijn toespraak op 16 maart jl. roept OSB iedereen op om in deze tijd van crisis “ruimte en vertrouwen te geven aan al die mensen die onder hectische omstandigheden dag en nacht bezig zijn anderen te helpen en het virus onder controle te houden. Schoonmakers, verpleegkundigen en artsen in de ziekenhuizen en de ouderenzorg, huisartsen en GGD-medewerkers, politieagenten, ambulancepersoneel en alle andere hulpverleners.”

Piet Adema,
Voorzitter OSB

1 Zie https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/veelgestelde-vragen-over-coronavirus-en-kinderopvang

Bel direct
DutchEnglish