Vastgoedbeheer

Vastgoedbeheer

Van Ekeris levert ook huismeester diensten. Voor een vast aantal uren per week, of alleen wanneer dat echt nodig is. We kunnen ook nog verder gaan en uw complete vastgoed beheren, inclusief terrein en tuin.

Onze mensen reageren op meldingen of signaleren zelf tekortkomingen, en zorgen ervoor dat de storingen worden verholpen. Ze doen dat zelf of schakelen volgens afspraak of in overleg met u onderaannemers in.

Daarbij controleren ze meteen of het werk goed wordt gedaan en leggen ze vast hoeveel tijd de monteur ermee bezig is.

Vastgoedbeheer

Onderhoudswerkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden als het remplaceren van verlichtingen kunt u ook laten doen door onze schoonmaakmedewerkers. Net als de verwijdering van afval.

onderhoudswerkzaamheden

Vastgoedbeheer en interne verhuizingen

Van Ekeris Schoonmakers is naast uw vaste aanspreekpunt voor uw schoonmaakonderhoud ook uw ideale partner als het gaat om vastgoedbeheer en interne verhuizingen. Door onze jarenlange ervaring op dit gebied kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Informeer naar de mogelijkheden.

Vraag een offerte aan en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Om tot een goede offerte te komen maken wij meestal een afspraak. Zo kunnen wij alle wensen en behoeften in kaart brengen en aan de hand hiervan een offerte op maat overhandigen.

Interne verhuizingen

Vastgoedbeheer Bussum – Naarden – Hilversum – Het Gooi – Gooise Meren – Randstad – Amsterdam – Utrecht – Arnhem – Rotterdam – Breda – Den Bosch

Bel direct