Vastgoedbeheer

Vastgoedbeheer

Van Ekeris levert ook huismeester diensten. Voor een vast aantal uren per week, of alleen wanneer dat echt nodig is. We kunnen ook nog verder gaan en uw complete vastgoed beheren, inclusief terrein en tuin.

Onze mensen reageren op meldingen of signaleren zelf tekortkomingen, en zorgen ervoor dat de storingen worden verholpen. Ze doen dat zelf of schakelen volgens afspraak of in overleg met u onderaannemers in.

Daarbij controleren ze meteen of het werk goed wordt gedaan en leggen ze vast hoeveel tijd de monteur ermee bezig is.

Vastgoedbeheer

Onderhoudswerkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden als het remplaceren van verlichtingen kunt u ook laten doen door onze schoonmaakmedewerkers. Net als de verwijdering van afval.

onderhoudswerkzaamheden

Vastgoedbeheer en interne verhuizingen

Van Ekeris Schoonmakers is naast uw vaste aanspreekpunt voor uw schoonmaakonderhoud ook uw ideale partner als het gaat om vastgoedbeheer en interne verhuizingen. Door onze jarenlange ervaring op dit gebied kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Informeer naar de mogelijkheden.

Vraag een offerte aan en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Om tot een goede offerte te komen maken wij meestal een afspraak. Zo kunnen wij alle wensen en behoeften in kaart brengen en aan de hand hiervan een offerte op maat overhandigen.

Interne verhuizingen

Vastgoedbeheer Bussum – Naarden – Hilversum – Het Gooi – Gooise Meren – Randstad – Amsterdam – Utrecht – Arnhem – Rotterdam – Breda – Den Bosch

Schoonmaken scholen

17 maart 2020

Verklaring: schoonmaak is onderdeel van de cruciale beroepen

De Rijksoverheid verklaart dat schoonmaak onderdeel is van de cruciale
beroepsgroepen.

Op haar website stelt de Rijksoverheid het volgende:
“De lijst van cruciale beroepsgroepen is niet alomvattend. Wel geeft de lijst inzicht in de belangrijkste beroepen die de samenleving draaiend houden. Ook mensen met een onmisbare facilitaire of ondersteunende functie (denk aan schoonmaak, beveiliging, ICT) vervullen voor een van deze cruciale beroepsgroepen, kunnen hun kinderen naar denoodopvang brengen.” 1

De schoonmaaksector is daarmee dus wel degelijk een onmisbaar onderdeel van de vitale processen. Dit ondanks dat schoonmaak niet expliciet is toegevoegd aan de lijst van cruciale beroepen. De schoonmaaksector heeft een breed werkpakket als reguliere- en specialistische reiniging -calamiteiten en reconditionering- in vitale sectoren als de zorg, vervoer, onderwijs, kinderopvang, voedingsmiddelenindustrie etc.

Dit heeft tot gevolg dat:
– Schoonmakers (ten minste 1 van de ouders in een vitaal beroep) recht hebben om zo nodig gebruik te maken van nood(kinder)opvang. Deze opvang moet beschikbaar zijn zodat de schoonmakers aan het werk kunnen blijven.
– In geval van schaarste schoonmakers ook voorrang dienen te krijgen bij de
beschikbaarstelling van persoonlijke beschermingsmiddelen tegen het
coronavirus.

Evenals Minister President Rutte in zijn toespraak op 16 maart jl. roept OSB iedereen op om in deze tijd van crisis “ruimte en vertrouwen te geven aan al die mensen die onder hectische omstandigheden dag en nacht bezig zijn anderen te helpen en het virus onder controle te houden. Schoonmakers, verpleegkundigen en artsen in de ziekenhuizen en de ouderenzorg, huisartsen en GGD-medewerkers, politieagenten, ambulancepersoneel en alle andere hulpverleners.”

Piet Adema,
Voorzitter OSB

1 Zie https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/veelgestelde-vragen-over-coronavirus-en-kinderopvang

Bel direct
DutchEnglish