Glasbewassing

Gevelreiniging

Door weersinvloeden maar ook door graffiti, roetaanslag en en algen kunnen uw muren aangetast worden.  Door gevelreiniging zorgt Van Ekeris Schoonmakers voor een nieuw aanzicht.

Gevelreiniging

Glasbewassing

Het schoonmaakonderhoud bij Van Ekeris is niet beperkt tot het reguliere schoonmaakwerk. We reinigen ook alle raambedekking in uw pand en doen de glasbewassing aan buiten- en binnenkant.

Specialistische reiniging
Specialistische reiniging

Vraag een offerte aan en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Om tot een goede offerte te komen maken wij meestal een afspraak. Zo kunnen wij alle wensen en behoeften in kaart brengen en aan de hand hiervan een offerte op maat overhandigen.

Vloeronderhoud

Van Ekeris Schoonmakers onderhoudt alle soorten vloeren. We kunnen uw vloerbedekking periodiek grondig reinigen. Houden uw houten vloer in een optimale conditie. Kristalliseren de marmeren vloeren. Maken natuurstenen vloeren vakkundig schoon. En zetten linoleum regelmatig in de was zodat de vloer weer als nieuw er uit ziet.

Reinigen van raambedekking

Onze medewerkers zijn ook gespecialiseerd in het reinigen van lamellen, luxaflex, vitrage en gordijnen. Lamellen en luxaflex kunnen we op locatie professioneel reinigen en hangen we doorgaans binnen een uur weer op. Vitrage en gordijnen worden genummerd zodat we ze na chemische reiniging weer snel op de juiste plek kunnen terughangen.

Service

Als dat u beter uitkomt doen we dit soort specialistische reinigingen tijdens de vakantie, ’s nachts of in het weekeinde. Onze schoonmakers staan altijd paraat voor u en uw onderneming. Flexibel ingesteld zodat wij op elk gewenst tijdstip werkzaamheden kunnen verrichten. Dit is de kracht van Van Ekeris Schoonmakers.

Specialistische reiniging

Specialistische reiniging is voor Van Ekeris schoonmakers alles wat buiten het periodieke schoonmaakonderhoud valt. Zoals glasbewassing, gevelreiniging en vloeronderhoud.

Specialistische reiniging Bussum – Naarden – Hilversum – Het Gooi – Gooise Meren – Randstad – Amsterdam – Utrecht – Arnhem – Rotterdam – Breda – Den Bosch

Bel direct