Glasbewassing

Gevelreiniging

Door weersinvloeden maar ook door graffiti, roetaanslag en en algen kunnen uw muren aangetast worden.  Door gevelreiniging zorgt Van Ekeris Schoonmakers voor een nieuw aanzicht.

Gevelreiniging

Glasbewassing

Het schoonmaakonderhoud bij Van Ekeris is niet beperkt tot het reguliere schoonmaakwerk. We reinigen ook alle raambedekking in uw pand en doen de glasbewassing aan buiten- en binnenkant.

Specialistische reiniging
Specialistische reiniging

Vraag een offerte aan en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Om tot een goede offerte te komen maken wij meestal een afspraak. Zo kunnen wij alle wensen en behoeften in kaart brengen en aan de hand hiervan een offerte op maat overhandigen.

Vloeronderhoud

Van Ekeris Schoonmakers onderhoudt alle soorten vloeren. We kunnen uw vloerbedekking periodiek grondig reinigen. Houden uw houten vloer in een optimale conditie. Kristalliseren de marmeren vloeren. Maken natuurstenen vloeren vakkundig schoon. En zetten linoleum regelmatig in de was zodat de vloer weer als nieuw er uit ziet.

Reinigen van raambedekking

Onze medewerkers zijn ook gespecialiseerd in het reinigen van lamellen, luxaflex, vitrage en gordijnen. Lamellen en luxaflex kunnen we op locatie professioneel reinigen en hangen we doorgaans binnen een uur weer op. Vitrage en gordijnen worden genummerd zodat we ze na chemische reiniging weer snel op de juiste plek kunnen terughangen.

Service

Als dat u beter uitkomt doen we dit soort specialistische reinigingen tijdens de vakantie, ’s nachts of in het weekeinde. Onze schoonmakers staan altijd paraat voor u en uw onderneming. Flexibel ingesteld zodat wij op elk gewenst tijdstip werkzaamheden kunnen verrichten. Dit is de kracht van Van Ekeris Schoonmakers.

Specialistische reiniging

Specialistische reiniging is voor Van Ekeris schoonmakers alles wat buiten het periodieke schoonmaakonderhoud valt. Zoals glasbewassing, gevelreiniging en vloeronderhoud.

Specialistische reiniging Bussum – Naarden – Hilversum – Het Gooi – Gooise Meren – Randstad – Amsterdam – Utrecht – Arnhem – Rotterdam – Breda – Den Bosch

Schoonmaken scholen

17 maart 2020

Verklaring: schoonmaak is onderdeel van de cruciale beroepen

De Rijksoverheid verklaart dat schoonmaak onderdeel is van de cruciale
beroepsgroepen.

Op haar website stelt de Rijksoverheid het volgende:
“De lijst van cruciale beroepsgroepen is niet alomvattend. Wel geeft de lijst inzicht in de belangrijkste beroepen die de samenleving draaiend houden. Ook mensen met een onmisbare facilitaire of ondersteunende functie (denk aan schoonmaak, beveiliging, ICT) vervullen voor een van deze cruciale beroepsgroepen, kunnen hun kinderen naar denoodopvang brengen.” 1

De schoonmaaksector is daarmee dus wel degelijk een onmisbaar onderdeel van de vitale processen. Dit ondanks dat schoonmaak niet expliciet is toegevoegd aan de lijst van cruciale beroepen. De schoonmaaksector heeft een breed werkpakket als reguliere- en specialistische reiniging -calamiteiten en reconditionering- in vitale sectoren als de zorg, vervoer, onderwijs, kinderopvang, voedingsmiddelenindustrie etc.

Dit heeft tot gevolg dat:
– Schoonmakers (ten minste 1 van de ouders in een vitaal beroep) recht hebben om zo nodig gebruik te maken van nood(kinder)opvang. Deze opvang moet beschikbaar zijn zodat de schoonmakers aan het werk kunnen blijven.
– In geval van schaarste schoonmakers ook voorrang dienen te krijgen bij de
beschikbaarstelling van persoonlijke beschermingsmiddelen tegen het
coronavirus.

Evenals Minister President Rutte in zijn toespraak op 16 maart jl. roept OSB iedereen op om in deze tijd van crisis “ruimte en vertrouwen te geven aan al die mensen die onder hectische omstandigheden dag en nacht bezig zijn anderen te helpen en het virus onder controle te houden. Schoonmakers, verpleegkundigen en artsen in de ziekenhuizen en de ouderenzorg, huisartsen en GGD-medewerkers, politieagenten, ambulancepersoneel en alle andere hulpverleners.”

Piet Adema,
Voorzitter OSB

1 Zie https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/veelgestelde-vragen-over-coronavirus-en-kinderopvang

Bel direct
DutchEnglish