Schoonmaakbedrijf

Schoonmaak & Corona

Schoonmaak, het wapen tijdens en na Corona!

Professionele hygiëne juist nu!

Grondige schoonmaak en hygiënemaatregelen zijn van cruciaal belang om verspreiding van het virus tegen te gaan. Naast reguliere schoonmaak is extra aandacht nodig voor het desinfecteren van belangrijke aanraakpunten. Het reinigen van werkplekken is één van de maatregelen die genomen kan worden om kans op besmetting van het virus te verminderen. Van Ekeris Schoonmakers kan helpen om deze besmettingsrisico’s te beperken. Wij adviseren u graag over aanpassingen en/of uitbreidingen van uw bestaande schoonmaakprogramma.

Denk hierbij aan:

Schoonmaakfocus veranderingen

Verhogen frequentie

Preventiemiddelen

Dieptereiniging

Dit vraagt om deskundig advies. Voor al uw schoonmaakvragen kunt u terecht bij Van Ekeris Schoonmakers via telefoonnummer 035-6913972 of vul direct dit formulier in en u wordt dezelfde werkdag nog teruggebeld.

Kwaliteit

U wilt toch ook dat uw personeel weer veilig en met een lach op kantoor kan werken?

Covid-19

Gelukkig worden we steeds bewuster van hygiëne. Zeker sinds de uitbraak van het coronavirus COVID-19. Goede hygiëne- en schoonmaakdiensten zijn een essentieel onderdeel in de bestrijding van het virus. Geef het coronavirus geen kans!

Vastgoedbeheer Bussum – Naarden – Hilversum – Het Gooi – Gooise Meren – Randstad – Amsterdam – Utrecht – Arnhem – Rotterdam – Breda

SCHOONMAAK

HET WAPEN TIJDENS EN NA CORONA!

U wilt toch ook dat uw personeel weer veilig en met een lach op kantoor kan werken?

Gelukkig worden we steeds bewuster van hygiëne.

Zeker sinds de uitbraak het coronavirus (COVID-19). Goede hygiëne- en schoonmaakdiensten zijn een essentieel onderdeel in de bestrijding van het virus.

Voor meer informatie kunt u ons bellen via 035-6913972 of ons contactformulier invullen, wij bellen u dan nog dezelfde dag!

Klik hier voor meer informatie over Schoonmaak & Corona.

 

Bel direct
DutchEnglish