Schoonmaakbedrijf Utrecht

Schoonmaakbedrijf Weesp

Bij Van Ekeris Schoonmakers bent u verzekerd van kwaliteit

Schoonmaakbedrijf Weesp

Schoonmaakbedrijf Weesp gezocht en Van Ekeris Schoonmakers gevonden!

Wij zijn al meer dan 50 jaar dé partner in schoonmaakonderhoud voor bedrijven, horecaondernemingen, overheidsinstellingen, onderwijsinstituten en woningbouwverenigingen in de noordelijke Randstad. Opdrachtgevers die vaak al tientallen jaren op ons vertrouwen.

Ervaring

Als schoonmaakbedrijf beschikken wij over ervaren schoonmakers. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij u uitermate goed van dienst zijn. Wij weten wat een bedrijf van ons verwacht. Onze schoonmakers ook!

Constant blijven onze schoonmakers op de hoogte van de nieuwe technieken d.m.v. (bij)scholing en cursussen. Maak kennis met onze ervaring in de schoonmaak.

Schoonmaakbedrijf Utrecht

Schoonmaakonderhoud

Mensen voelen zich prettiger in uw pand als het schoon is. Als schoonmaakbedrijf weten wij dat regelmatig en goed schoonmaken er bovendien voor zorgt dat uw pand langer meegaat.

Bij Van Ekeris schoonmakers spreken we dan ook graag over schoonmaakonderhoud.

Kwaliteit

We zijn trots op de hoge kwaliteit die we leveren en op de medewerkers die vaak al lang bij ons schoonmaakbedrijf in dienst zijn en zich sterk betrokken voelen bij het bedrijf en het werk. Al meer dan 50 jaar is Van Ekeris Schoonmakers bezig met het verbeteren van haar kwaliteit.

Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit als het om onze schoonmaakdiensten, service en communicatie gaat.

Vraag een offerte aan en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Om tot een goede offerte te komen maken wij meestal een afspraak. Zo kunnen wij alle wensen en behoeften in kaart brengen en aan de hand hiervan een offerte op maat overhandigen.

Schoonmaakbedrijf Weesp

Van Ekeris Schoonmakers is met schoonmaakonderhoud niet te overtreffen. Door een goede communicatie, vaste afspraken en juiste planning komt u nooit voor verrassingen te staan.

Schoonmaakbedrijf Weesp voor schoonmaakonderhoud

Als schoonmaakbedrijf zijn wij vooral werkzaam in Utrecht, Amersfoort, Amsterdam, Haarlem, Hilversum, het Gooi, Weesp, Gooise Meren en de Randstad.

Schoonmaakbedrijf Amersfoort – Schoonmaakbedrijf Hilversum – Schoonmaakbedrijf Almere – Schoonmaakbedrijf Utrecht – Schoonmaakbedrijf Gooise Meren – Schoonmaakbedrijf Bussum – Schoonmaakbedrijf Amsterdam – Schoonmaakbedrijf het Gooi – Schoonmaakbedrijf Weesp – Schoonmaakbedrijf Randstad

Bel direct