Dagelijks schoonmaakonderhoud

Schoonmaakplan

Kwaliteit is belangrijk bij Van Ekeris Schoonmakers

Schoonmaakplan & Kwaliteit

Bij Van Ekeris Schoonmakers spreken we bij een schoonmaakplan betreffende Covid-19 graag over schoonmaakonderhoud.

Schoonmaakonderhoud kan door ons periodiek worden uitgevoerd en kan dan ook periodiek ingepland worden op het tijdstip dat u het beste uitkomt. Eén keer per maand of kwartaal bijvoorbeeld.

We zijn trots op de hoge kwaliteit die we leveren en op onze medewerkers die vaak al lang bij ons in dienst zijn en zich sterk betrokken voelen bij het werk. We koesteren de goede communicatie tussen directie, opdrachtgevers, rayonleiders en schoonmaakmedewerkers om klachten vóór te zijn.

Wij reageren altijd snel als er wensen of vragen zijn. We zijn dan ook niet voor niets al meer dan 50 jaar dé partner in schoonmaakonderhoud voor bedrijven, horecaondernemingen, overheidsinstellingen, onderwijsinstituten en woningbouwverenigingen in de noordelijke Randstad. Opdrachtgevers die vaak al tientallen jaren op ons vertrouwen.

Van Ekeris zorgt er voor dat toiletten echt hygiënisch schoon zijn. Dat vloeren zonder vuil en prullenmanden geleegd zijn. Dat de bureaubladen zijn schoongemaakt en een pantry weer netjes is.

Laat uw schoonmaakplan maar aan Van Ekeris Schoonmakers over.

Schoonmaakplan - Dagelijks schoonmaakonderhoud

Corona & Schoonmaak

Van Ekeris schoonmakers zijn met het Corona schoonmaakplan niet te overtreffen. Door goede communicatie, juiste planning en vaste afspraken komt u nooit voor verrassingen te staan.

Schoonmaakbedrijf Bussum – Schoonmaakbedrijf Gooise Meren – Schoonmaakbedrijf Amsterdam – Schoonmaakbedrijf Utrecht – Schoonmaakbedrijf het Gooi

Bel direct